Gică Popescu: Ne-am simțit ca pe vremuri la tribuna a doua, cu suporterii care au fost pe străzi la marile noastre victorii

S-au iscat destule discuții după ce românii, pe bună dreptate, s-au arătat revoltați de modul în care au fost tratate gloriile fotbalului românesc, exilate la tribuna a II-a a Arenei Naționale, pentru ca politicieni sau alți birocrați să-și poată așeza fundurile pe fotoliile de la zona VIP:

Se oferă explicații, se aruncă vina de la unul la altul, nimeni n-a știut nimic, că dacă ar fi știut…

Pentru a aduce clarificări în această situație, de a cărei producere nu e nimeni vinovat, Gică Popescu revine cu explicații, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

”Vad ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.

A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal. 

Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le–am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94, voi și noi, am umplut țara de bucurie!

Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana!

Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat”, a scris Gică Popescu pe pagina sa de Facebook.